Höst igen!

Som ni vet så älskar jag att fota och jag måste säga det att hösten är min favoritårstid för just foto. Det är också så att det är en favorit för att jag, till skillnad från många andra, faktiskt gillar vädret också. Regn och rusk är supermysigt när man bara tar på sig rätt kläder, så enkelt är det! Det är så mysigt att få lite rosor på kinderna när man är ute på promenad med kameran, så det är verkligen något jag slår ett slag för!

De färger som hösten för med sig är så underbara att jag blir helt överlycklig! Jag tror inte att man måste vara förtjust i årstiden i allmänhet för att uppskatta färgerna, utan det kan man göra även om man inte frivilligt går på långpromenad i regnet och blåsten.

Utomhusträning under hösten

Jag gillar inte bara att vara ute på promenad eller att fota under hösten, utan jag gillar också att träna under denna period av året. Jag gillar både att löpträna och att ta vara på de utomhusgym som finns, så jag är ute och tränas nästan varje dag. Det är någonting extra härligt med att träna ute när det är lite kallt, tycker jag. Jag vet att många tycker att det är helt knasigt, men jag njuter av det i fulla drag!